Werving en Selectie

SMID Werving en Selectie

Uitvoeren van het Werving & Selectieproces van nieuwe medewerkers.
Zoals: opstellen functieprofiel van de vacature, opstellen advertentie en mediaselectie, plaatsing op website www.smidpz.nl, ontvangst en briefselectie, interview met kandidaten, presentatie geselecteerde kandidaten aan opdrachtgever. Optioneel kunnen wij functiegerichte en/of competentie testen verzorgen.

Mogelijkheden
Wij kunnen het gehele proces van het aantrekken van een nieuwe medewerker overnemen. Onderzoeken of een ontstane vacature direct 1 op 1 vervangen moet worden. Bij het ontstaan van een vacature, door vertrek van een medewerker, kan er ook gekeken worden naar herindeling van functies of verschuiving van werkzaamheden en/of het aanbieden van de functie aan een van de medewerkers. Als de vacature gedefinieerd is zal er op basis van de functieomschrijving een functieprofiel voor de advertentie opgemaakt worden. Na plaatsing van de vacature in de media verzorgen wij het gehele traject, zoals briefselectie, interviews en introductie bij opdrachtgever en opstellen van arbeidsovereenkomst.

Kosten Werving en Selectie.
Wij werken op basis van "no cure no pay" (excl. eventuele mediakosten en testen). Bij plaatsing van de medewerker is ons tarief 15% van het fulltime bruto jaarinkomen (excl. btw). De factuur dient in twee gelijke termijnen betaald te worden. De eerste termijn wordt betaald op de dag dat de nieuwe medewerker in dienst treedt. De tweede termijn na dat de medewerker de proeftijd van 1 maand goed doorlopen heeft.

Garantie Mocht de medewerker de proeftijd, ongeacht de reden, niet doorstaan dan vervalt de tweede factuur.

Voor vragen of opmerkingen;

We helpen je graag. Mail ons of bel ons op 0172-577293
Neem contact op